1 - Schrijf

Schrijf Jouw verhaal. Waargebeurd? Fictie? It’s up to you! Het thema is: Lef!

2 - Upload(tot en met 13 januari 2014 12:00!)

Houd een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart van Kruidvat bij de hand en upload Jouw verhaal. Na het inschrijven krijg je een mail, rond je inschrijving af door op de link te klikken en je verhaal te uploaden.

Let op! Je kunt je verhaal maar 1 keer uploaden. Daarna kun je niks meer wijzigen. Controleer je verhaal dus goed op bijvoorbeeld spelfouten! Het verhaal dat je gaat uploaden moet tussen de 2.500 en 3.000 woorden lang zijn. Alleen de eerste 500 woorden zijn op de website zichtbaar.

3 – Stemronde 1


Jij hebt een prachtig verhaal geschreven. Vergaar nu zo veel mogelijk stemmen; de verhalen met de meeste stemmen maken een grote kans om te worden gepubliceerd. Stem hier. Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 17 januari, 24:00 uur.

4 – Jury

Naast het stemmen is er een deskundige jury ingeschakeld om de verhalen te beoordelen. De stemmen kunnen doorslaggevend zijn, echter de jury kiest uiteindelijk de 40 beste verhalen. Dit zijn de finalisten!

5 - Trainingsdag

Behoor jij tot de 40 finalisten dan zal er speciaal voor jou een unieke Trainingsdag worden verzorgd. Deze zal plaatsvinden op 21 januari 2014 in Amsterdam. De juryleden leren jou alles over schrijftechnieken, geven je tips mee, leren je hoe jezelf te presenteren en nog veel meer. Na deze dag mag jij je verhaal aanscherpen en opnieuw inleveren bij de jury. De stemmen gaan op nul.

6 – Stemronde 2

Ben jij één van de 40 van de finalisten? Verzamel opnieuw stemmen! De 2 verhalen met de meeste stemmen worden gegarandeerd gepubliceerd! Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 21 februari, 24:00 uur. Tijdens stemronde 2 krijg je als Jouw extravoordeelkaart-houder van Kruidvat bij het uitbrengen van een stem éénmalig 10 extra spaarpunten! Hiervoor moet Jouw extravoordeelkaart wel geregistreerd zijn. Maak daarnaast kans op een jaar lang gratis NIVEA producten.

7 – De winnaars

De jury kiest de andere 8 beste verhalen. Samen met de 2 verhalen met de meeste stemmen zullen deze worden gebundeld in een boek. Deze prachtige verzameling zal eind april in alle winkels van Kruidvat komen te liggen. Bij aankoop van actieproducten van NIVEA krijg je het boek cadeau.

8 – Boekcontract!

De jury kiest ook 1 overall winnaar. Wie weet heb jij zelfs zo’n geweldig verhaal geschreven, dat iedereen zo diep raakt of waar iedereen zo van geniet, dat jij hét nieuwe schrijftalent van Nederland blijkt te zijn. Of je nou twintig of zestig bent: Jij wint dan een boekcontract bij uitgeverij Wind Publishing!